Container Estimators in Rotterdam

Container Estimator

Ben jij de Container Estimator die wij zoeken?

 

Wat ga je doen?

Voor twee van onze klanten zijn wij op zoek naar Container Estimators. Iedere zeecontainer die binnenkomt moet worden geïnspecteerd. De estimator controleert de containers op schade en bepaald wat nodig is voor de nieuwe inzet van containers. Daarnaast stelt hij een rapport op met de eventuele schades en gebruikt daarvoor een handheld computer. Het betreft een functie waarbij er gewerkt wordt in twee ploegendiensten en op de zaterdag incidenteel.

 

Waar?

Je gaat werken bij één of meerdere opdrachtgevers in omgeving Rotterdam.

 

Over jou?

  • Bij voorkeur ervaring met het repareren van containers;
  • Bij voorkeur heb je een geldig VCA certificaat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je bent stressbestendig;
  • Veiligheid staat voor jou en jouw omgeving op nummer 1;
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

 

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

 

Interesse?

Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website http://www.havenwerk.nl/solliciteren/ of mail je CV en eventuele motivatiebrief naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Rotterdam, via: 010 – 800 1606.