Havenwerk stagiair(e)s

Havenwerk stagiair(e)s

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)?

Wat ga je doen? 

Vanaf het nieuwe schooljaar hebben wij ruimte voor twee stagiair(e)s, in Goes en in Rotterdam. Als stagiair(e) werk je mee aan alle processen binnen Havenwerk. De werkzaamheden zijn veelzijdig, waardoor je in aanraking komt met bijna alle facetten van onze organisatie. Hierdoor kun je veel leren. Wij bieden stageplaatsen met veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om onderzoeken voor je studie of afstudeerproject uit te voeren. We hebben een aantal opdrachten liggen, maar hier staan we ook open voor eigen initiatieven. We bieden een stagevergoeding en bij goede prestatie een bonus.

Waar? Havenwerk is gevestigd in Goes, Rotterdam en Amsterdam.

Over jou? Je volgt een opleiding CE, HRM, MER, Communicatie of soortgelijk. Je wilt graag meer te weten komen over onderwerpen als arbeidsmarkt, dienstenmarketing, HR zaken of flexinuiteit. Je bent communicatief vaardig, schriftelijk en mondeling en je kunt goed overweg met MS Office en Outlook. Je bent zelfstandig, een doorpakker, praktisch en flexibel en bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs B.

Interesse? Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Mail jouw gegevens naar solliciteren@havenwerk.nl of bel voor extra eerst via 010 8001606 of 0118 490933. We horen graag van je!