Adviseur Flexinuïteit Amsterdam

Adviseur Flexinuïteit Amsterdam

Heb jij voldoende flexinuïteit voor Havenwerk?

Wat ga je doen? Wij zoeken een ervaren bemiddelaar of intercedent  voor het gebied Amsterdam e.o. Jouw werk bestaat uit commercieel relatiebeheer, matchen van klantvragen met beschikbare vaklieden en bijbehorende administratie en de instroom van nieuwe medewerkers. Dagelijks werk je samen met een collega in Amsterdam maar ook met collega’s van de vestigingen in Rotterdam en Zeeland heb je regelmatig overleg. Jouw goede ideeën krijgen ruimte.

Over jou? Je bent een goede kandidaat als je beschikt over een opleiding (of ervaring) op HBO niveau, aantoonbare en gerichte ervaring in de uitzendwereld en affiniteit met havens en/of industrie. Goede ideeën zet je snel om in succesvolle acties. Het is belangrijk dat je ondernemend, ambitieus, praktisch en open bent.

Waar? Havenwerk is een personele dienstverlener met een onderscheidend concept: flexinuïteit in havens en industriële logistiek. Flexinuïteit is de combinatie van flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Vaste klanten garanderen wij leverzekerheid en betrouwbaarheid. Zij realiseren hierdoor kostenbesparing door een minimale vaste personeelsbezetting met meer veiligheid en kwaliteit. Veiligheid in het werk stellen wij altijd voorop. Wij streven naar langdurige relaties met zowel klanten  als (veelal vaste) medewerkers. In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid en onze ruim 100 vaklieden zijn dagelijks actief in de havens van Zeeland, Moerdijk, Noord-Brabant, Rotterdam en Amsterdam (inclusief Zaandam-Beverwijk-Velsen-IJmuiden).

Interesse? Ben jij de kandidaat die we zoeken? Mail ons of wil je eerst meer informatie bel Ton Veraart via 06 20620659.