Logistiek Dispatcher Rotterdam

Ben jij een logistiek dispatcher in de buurt van Rotterdam?

Voor één van onze opdrachtgevers in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Logistiek Dispatcher/Customer Service.

Wat ga je doen? Je coördineert en monitort de logistieke activiteiten op de terminal. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een optimale werkstroom van geplande laad- en losactiviteiten. Natuurlijk zijn veiligheid en efficiëntie hierbij van groot belang! Je bent het aanspreekpunt voor problemen en verstoringen bij het lossen en laden. Daarnaast begeleid je klantorders gedurende het totale proces op een effectieve, efficiënte en veilige wijze en op een hoog service niveau, tegen zo laag mogelijke kosten. Alles verloopt conform de gestelde procedures, veiligheidseisen en afspraken met klanten.

Over jou? Je hebt ervaring met het coördineren en monitoren van logistieke activiteiten op een terminal. Veiligheid staat voor jezelf en jouw collega’s centraal. Daarnaast is het belangrijk dat je administratief onderlegd bent en kennis hebt van automatiseringssystemen. Je beschikt over een VCA basisveiligheid, een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer. Ook ben je betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken. Je hebt een gezonde dosis werklust, doorzettingsvermogen en bent stressbestendig.

Interesse? Ben jij de logistiek dispatcher/customer service die wij zoeken? Mail je CV en motivatie naar solliciteren@havenwerk.nl of bel ons direct via 010 8001606.