medewerker allround haven

Nieuwe medewerkers in Noord-Brabant gezocht

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Noord-Brabant zoeken wij nieuwe medewerkers!

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die ervaring hebben met een (of meerdere) van de volgende werkzaamheden:

 

Werken met een empty handler

Als empty-handlerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het op een veilige en snelle manier verplaatsen van lege containers. Je bent in staat om containers minimaal 6 tot 8 hoog te stapelen in een stack. Je gaat daarbij nauwkeurig te werk en draagt zorg dat de containers op de juiste locatie staan.

 

Werken met een reachstacker

Als reachstackerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het op veilige wijze laden/lossen van schepen, lichters, vrachtauto’s, terminaltrekkers en verplaatsen van containers met behulp van een reachstacker.

 

Werken met een bovenloopkraan/brugkraan

Als bestuurder van een bovenloopkraan / brugkraan ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van uiteenlopende ladingen m.b.v. een bovenloop op de werf van een van onze opdrachtgevers. Je laadt en lost vrachtwagens, slaat lasten aan en verplaatst deze. Ook zorg je ervoor dat nieuwe producten op de juiste locatie worden opgeslagen en ben je bereid diverse werkzaamheden te verrichten.

 

Allround terminalmedewerker

Als allround medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, bootsman, dieplepel machinist, etc.

 

Over jou?

Je hebt ervaring met werken in de haven en/of logistiek. Mogelijk heb je ervaring met een of meerdere genoemde werkzaamheden. Veiligheid staat voor jou op nummer 1. Bij voorkeur heb je een geldig rijbewijs, VCA en eigen vervoer. Ook ben je betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om wisselende diensten te werken.

 

Interesse?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in!