Hoera.. onze vierde Havenwerk vestiging is geopend!

08.11.2019
0

Hoera! Flexinuiteit nu ook in het Noorden #Havenwerk

Vorige week was het groot feest in Delfzijl, want… onze vierde Havenwerk vestiging werd geopend!
Wij konden niet wachten om onze nieuwe vestiging te vieren met klanten, medewerkers, relaties en collega’s. Alle gasten werden muzikaal ontvangen met een hapje en een drankje. Later op de avond werd er een cheque vanuit ons gedoneerd aan stichting Lutje Geluk. Na de openingsceremonie werd er genoten van een heerlijk Zeeuws buffet.

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor de complimenten, felicitaties en gezelligheid! En natuurlijk.. wensen wij onze medewerkers veel succes!

Hieronder vind je een foto impressie van het openingsfeest.

1
8
8
0
0
0
0
0
0
0
0
1
1
1
0
0

Laatste nieuws

21.06.2022

BBQ Zeeland

Op zaterdag 11 juni heeft er een gezellige BBQ plaats gevonden voor de vestiging Zeeland bij Kon-Tiki Beach in Vlissingen.
Hier vind je foto's van de geslaagde BBQ!

 

09.11.2023

🚢 PortsCool: Samen Sterker in de Zeeuwse havens

Met project PortsCool was ons doel om de havens van Zeeland te versterken door middel van praktijkgerichte opleidingen, met de focus op instroom en doorstroom van medewerkers. We hebben met trots samengewerkt met werkgevers, kennisinstellingen en de Provincie Zeeland om dit doel te bereik

19.01.2018

North Sea Port boekt eerste record

De havens van Gent en Zeeland zijn met elkaar samengegaan onder de nieuwe naam North Sea Port. De cijfers die het gefuseerde havenschap nu presenteert, is de optelsom van Gent en Zeeland, die in 2017 nog los van elkaar opereerden.