Pack-Out Operator in Middelburg

Word jij onze Pack-Out operator?
Je bent verantwoordelijk voor het verpakkingsproces van diverse harsen. Als Pack-Out Operator zorg je ervoor dat de koel-, afzak- en drum-laadinstallaties vlekkeloos verloopt. De Pack-Out is het eindpunt van de productielijn en hier wordt alles verpakt in zakken of vloeibaar in drums om vervolgens te worden verstuurd naar klanten. Daarnaast behoren het laden en lossen van big bags tot de werkzaamheden.

Je controleert het gehele proces, signaleert storingen aan apparatuur tijdig, en bent in staat om deze zelf op te lossen en/of in samenwerking met de technische dienst tot reparatie over te gaan. Je gaat werken in een 5-ploegendienst (gemiddeld 33,6 uur).

Functie-eisen 

  • Je hebt ervaring als (proces)operator in de proces- of mechanische industrie
  • Minimaal in het bezit van Vapro A
  • In bezit van een geldig VCA
  • Ervaring op de heftruck
  • Veiligheid staat voor jezelf en jouw omgeving staat op nummer 1

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuiteit.

Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met zeer goede arbeidsvoorwaarden (inclusief lease-auto). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website http://www.havenwerk.nl/solliciteren/