packing operator

Packing operator metaalbewerking Vlissingen

Wat ga je doen?

Als packing operator metaalbewerking bereid je het transport van rollen/spoelen staal naar de opdrachtgever voor. Je verpakt het staal volgens de specifieke eisen van (meestal buitenlandse) klanten en rijd je op een vorkheftruck. Nauwkeurigheid in het werk is dus een belangrijke vereiste. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het laden en lossen van materiaal. Het werk is fulltime en vindt plaats in 2 of 3 ploegendienst (niet in het weekend).

 

Waar?

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in Vlissingen-Oost, gespecialiseerd in het snijden van dunne stalen platen tot de hoogste kwaliteit staal. Deze worden gewikkeld op rollen/spoelen en worden o.a. gebruikt voor transformatoren.

 

Over jou?

Voor de functie packing operator heb je een afgeronde opleiding op VMBO niveau, bij voorkeur werktuigbouw, aangevuld met ervaring in een productie omgeving. Bij voorkeur heb je een heftruckcertificaat of ben je bereid deze te behalen. Een diploma vakkundig werken met bovenloopkranen en vorkheftruck rijden is een pré. Veiligheid staat voor jezelf en jouw omgeving staat op nummer 1. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur heb je eigen vervoer. Tot slot werk je zorgvuldig, ben je betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om wisselende diensten te werken.

 

Interesse?

Ben jij de kanddaat die wij zoeken? Vul het sollicitatieformulier in. Of wil je eerst meer informatie, bel ons dan direct via 0118 490933.