Packing operator metaalbewerking Vlissingen

Packing operator metaalbewerking Vlissingen

Werk voor packing operators metaalbewerking

Wat ga je doen? Als packing operator metaalbewerking bereid je het transport van rollen/spoelen staal naar de opdrachtgever voor. Je verpakt het staal volgens de specifieke eisen van (meestal buitenlandse) klanten. Accuratesse in het werk is dus een belangrijke vereiste. Daarnaast ondersteun je bij het laden en lossen van materiaal. Je rijdt op een vorkheftruck. Het werk is fulltime en vindt plaats in 2 of 3 ploegendienst (niet in het weekend).

Waar? Je werkt bij één van onze opdrachtgevers in Vlissingen-Oost, gespecialiseerd in het snijden van dunne stalen platen tot de hoogste kwaliteit staal. Deze worden gewikkeld op rollen/spoelen en worden o.a. gebruikt voor transformatoren.

Over jou? Voor de functie packing operator heb je een opleiding op VMBO niveau, bij voorkeur werktuigbouw, aangevuld met ervaring in een productie omgeving. Bij voorkeur heb je een heftruckcertificaat of ben je bereid deze te behalen. Een diploma vakkundig werken met bovenloopkranen en vorkheftruck rijden is een pré. Je werkt erg zorgvuldig. Je vindt veiligheid voor jezelf en voor jouw omgeving belangrijk. Je hebt een rijbewijs en bij voorkeur ook eigen vervoer. Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken.

Interesse? Ben jij de kanddaat die wij zoeken? Vul het sollicitatieformulier in. Of wil je eerst meer informatie, bel ons dan direct via 0118 490933.