Reachstacker

Reachstackerchauffeur in Vlissingen

Ben jij de reachstackerchauffeur die wij zoeken?

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een ervaren reachstackerchauffeur die ook ervaring heeft met de bediening van een heftruck. Je zal werkzaam  zijn in een klein team. Als reachstacker chauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van containers op de terminal. Daarnaast zal je verschillende allround werkzaamheden uitvoeren die op dat moment op de werkplek nodig zullen zijn. Denk hierbij aan het uitvoeren van voorkomende hand- en spandiensten. Ook het laden- en lossen van containers en rigger werkzaamheden behoren tot het takenpakket.

 

Waar?

Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in Zeeland.

 

Over jou?

  • Je hebt ervaring met de bediening van een reachstacker;
  • Je vind het niet erg om in een onverharde omgeving te werken;
  • Het spreekt jou aan om in een klein team te werken;
  • Bij voorkeur heb je een geldig VCA en heftruck certificaat;
  • Je bent betrouwbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken;
  • Je bent stressbestendig;
  • Veiligheid staat voor jou en jouw omgeving op nummer 1;
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

 

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

 

Interesse?

Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je CV en eventuele motivatiebrief naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490933.