allround medewerker

Allround medewerker Vlissingen, vast contract

Ben jij onze vaste allround medewerker in de haven?

Wat ga je doen? Als allround medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek in Vlissingen. Het werk vindt plaats in ploegendienst en kunnen onder andere zijn; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, bootsman etc. Aandacht voor veiligheid en taak is hierbij heel erg belangrijk. Kandidaten met de juiste ervaring kunnen direct of snel aan de slag op basis van een vast contract.

Waar? Je gaat als allround medewerker aan de slag voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in Zeeland en met name Vlissingen.

Over jou? Je hebt ervaring met werk in de havens en logistiek. Mogelijk heb je ervaring met het besturen van een of meerdere machines en met name (zwaardere) heftrucks. Daarnaast  heb je een geldig heftruckcertificaat en in ieder geval ook een geldig VCA certificaat. Je hebt veiligheid hoog zitten. Ook heb je een rijbewijs en bij voorkeur ook eigen vervoer. Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken.

Jouw reactie? Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Vul het sollicitatieformulier in, of wil je eerst meer informatie bel ons dan via 0118 490933.