Chauffeur lashing & securing, Rotterdam

Chauffeur lashing & securing, Rotterdam

Ben jij onze chauffeur lashing & securing in Rotterdam?

Wat ga je doen? Als chauffeur draag je zorg voor het laden, het correct vervoeren en leveren van goederen en materialen op diverse werklocaties. Dit doe je met behulp van een vrachtauto. Op het moment dat er geen goederen/materialen bezorgd hoeven te worden, werk je mee als lashing/securing medewerker. Als lashing en securing medewerker ben je verantwoordelijk voor het zee- of luchtvrachtwaardig vastzetten van verschillende ladingsoorten o.a. in containers en/of op flatracks. Je werkt mee aan de productie van de bekisting en het verpakken van de lading zowel ter plaatse als op diverse locaties.

Waar? Je gaat werken voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in de regio Rotterdam.

Over jou? Je bent in het bezit van rijbewijs C en bij voorkeur eigen vervoer. Je hebt ervaring met het aanslaan van zware lasten om te kunnen assisteren bij het laden en lossen van lading en hebt ervaring op diverse heftrucks. Je stelt veiligheid centraal voor jezelf en voor jouw collega’s. Je beschikt bij voorkeur over een certificaat veilig verplaatsen van lasten of veilig hijsen en hebt ervaring en of affiniteit met houtbewerking. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en VCA basisveiligheid. Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken.

Interesse? Ben jij de chauffeur in combinatie met de lashing en securing medewerker die wij zoeken voor onze vacature? Vul het sollicitatieformulier in, of wil je eerst meer informatie, bel ons dan direct via 010 8001606.