Rigger, kraanmachinist

Bovenloopkraanspecialist Brabant en Zeeland

Ben jij onze nieuwe bovenloopkraanspecialist in Brabant en/of Zeeland?

Wat ga je doen? Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van uiteenlopende ladingen m.b.v. een bovenloop op de werf van een van onze opdrachtgevers. Je laadt en lost vrachtwagens, slaat lasten aan en verplaatst deze, zorgt dat nieuwe producten op de juiste locatie worden opgeslagen en bent bereid je steentje bij te dragen bij diverse werkzaamheden.

Waar? Je gaat werken bij verschillende opdrachtgevers van Havenwerk in Zeeland en de omgeving van Moerdijk en Oosterhout.

Over jou? Je hebt ervaring met de bediening van bovenloopkranen (vanuit de cabine of met een afstandsbediening) en met het aanslaan van zware lasten. Daarnaast stel je veiligheid voor jezelf en voor jouw collega’s altijd voorop. Bij voorkeur heb je een certificaat veilig verplaatsten van lasten (VVL) of veilig hijsen en bij voorkeur VCA basisveiligheid. Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken.

Interesse? Ben jij de kraanmachinist die wij zoeken? Vul ons sollicitatieformulier in, of wil je eerst meer informatie bel ons dan direct via 0118-490933.