lashing havenwerk

Lasher Rotterdam

Ben jij onze lasher in Rotterdam?

Wat ga je doen? Als lasher ben je verantwoordelijk voor het zee- of luchtvrachtwaardig vastzetten van verschillende ladingsoorten binnen de haven en logistiek. Je werkt mee aan het verpakken van de lading en aan het vastzetten van de lading o.a. aan boord van schepen, in containers en/of op flatracks.

Waar? Je gaat werken voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in de regio Rotterdam.

Over jou? Je hebt ervaring met het aanslaan van zware lasten om te kunnen assisteren bij het laden en lossen van lading en hebt ervaring op diverse heftrucks. Je stelt veiligheid centraal voor jezelf en voor jouw collega’s. Je beschikt bij voorkeur over een certificaat veilig verplaatsen van lasten of veilig hijsen. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en VCA basisveiligheid, een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer. Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om wisselende diensten te werken.

Interesse? Ben jij de lasher die wij zoeken voor onze vacature? Vul het sollicitatieformulier in, of wil je eerst meer informatie, bel ons dan direct via 010 8001606.