Bas-Jan

Bas Jan

Mijn naam is Bas-Jan. Ik kan mezelf beschrijven als een echte doorpakker, vrij impulsief, ik stimuleer anderen graag en ben graag een voorbeeld voor anderen. Het is alweer ruim zes jaar geleden dat ik ben begonnen bij Havenwerk. Het is ooit begonnen als vakantiewerk, intussen heb ik een vast contract verdiend. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Havenwerk is dat het werk zo afwisselend is. Het ene moment ben ik heftruck aan het rijden en het andere moment sta ik binnenboord af- of aan te pikken. Daarnaast vind ik het fijn dat ik veel verschillende sociale contacten heb opgebouwd.

Op dit moment werk ik voornamelijk op de shovel. Het stimuleert mij dat ik mezelf kan verbeteren en ontwikkelen op deze machine. Mijn doel bij Havenwerk is om uiteindelijk leiding te kunnen geven en te leren voor kraanmachinist. De opleiding Gevorderde Medewerker Havenoperaties heb ik vorig jaar via Havenwerk behaald aan het STC.

Ik ben trots om voor Havenwerk te werken. Ik raad Havenwerk aan als werkgever bij andere mensen. Ik heb verschillende mensen aan het werk geholpen via Havenwerk via mond tot mond reclame.