Havenwerk is gespecialiseerd in personeelsvoorziening in havens en industriële logistiek.

Onze vaklieden worden ingezet in de havens en industrie van Amsterdam, Rotterdam, Moerdijk, Noord-Brabant en Zeeland. Wij hebben circa 130 vaklieden die grotendeels in vaste dienst zijn. Hiermee waarborgen wij leverzekerheid en betrouwbaarheid in onze dienstverlening: Flexinuïteit.

Flexinuïteit staat voor Flexibiliteit, Continuïteit en Kwaliteit. Flexibiliteit spreekt voor zich, maar gaat verder. Logistiek en industrie zijn continue in beweging. Havenwerk is dus ook 24/7 bereikbaar. Operationele vaklieden van Havenwerk zijn flexibel qua werktijden en qua werkzaamheden. Havenwerk leidt medewerkers zo breed mogelijk op in de richting die zij zelf ook ambiëren. Hierdoor hebben wij bijvoorbeeld kraanmachinisten die het normaal vinden om die dag ook ander werk te doen. Of operators die goed met de heftruck overweg kunnen. De flexibiliteit sluit perfect aan op continuïteit. Onze vaklieden zijn in vaste dienst en worden breed opgeleid en ingezet. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers altijd ‘ja’ zeggen tegen hun klanten. Dat is het doel van onze samenwerking. Kwaliteit staat in lijn met veiligheid. Toolbox meetings, certificeringen, luisteren naar medewerkers en klant waarborgen dat onze vaklieden goed en veilig werken.

Havenwerk denkt met u mee om de personeelsbezetting te optimaliseren. Door samen te werken in uw minimale vaste bezetting en de maximaal benodigde bezetting tijdens pieken, reduceren wij uw vaste kosten met de zekerheid van vakmanschap en maximale flexibiliteit. Dankzij flexinuïteit zeggen wij altijd ‘ja’ tegen vaste klanten.

Wilt u ook flexinuïteit in uw bedrijf, bel dan 0118-490933.