Heftruckchauffeur in Vlissingen

Ben jij één van onze nieuwe collega’s in de haven? Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak? Lees dan verder!

Voor één van onze opdrachtgevers in Vlissingen zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur.

Wat ga je doen? 
Als heftruckchauffeur werk je, afhankelijk van je ervaring, op uiteenlopende werkzaamheden op verschillende heftrucks (van 2 ton tot 46 tons- heftrucks).

De werkzaamheden kunnen bestaan uit:
– Werken op verschillende heftrucks
– Fysiek werk
– Gebruik van computers voor in- en uitscannen

Over jou? 
– Bij voorkeur beschik je over een geldig heftruckcertificaat en een VCA
– Je hebt een hands-on instelling en stelt veiligheid voor jezelf en jouw collega’s centraal
– Daarnaast beschik je over een rijbewijs en bij voorkeur ook over eigen vervoer

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuiteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen, Vlissingen en Delfzijl. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met zeer goede arbeidsvoorwaarden (inclusief leaseauto). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden.
Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website http://www.havenwerk.nl/solliciteren/ of mail je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490933.