Mylene

Interview met Mylene

geplaatst in: Contactpersonen | 0

Hallo, mijn naam is Mylene Brantz en ik ben per 1-12-2018 de PA van Ton Veraart.

Ik woon in Goes met man en 2 zoons waar ik met veel plezier woon. Voordat ik in Zeeland kwam wonen, waar ik wel ben opgegroeid, heb ik 20 jaar in Den Haag gewoond. Met die stad heb ik een speciale band. Niet alleen omdat mijn zoon er geboren is maar ook omdat al mijn familie daar nog woont.

Maar voor nu dus wonen en werken in Zeeland. Voordat ik bij Havenwerk begon werkte ik voor een Stichting in Heinkenszand. Dat heb ik 7 jaar met veel plezier gedaan maar de overstap naar Havenwerk kwam op een perfect moment.

Het werken voor Ton vind ik heel leuk. Ik heb in deze functie alle vrijheid en ik heb hele leuke collega’s waardoor ik met veel plezier 4 dagen per week van Goes naar Vlissingen rijd.

Ik ondersteun Ton in de breedste zin van het woord, van vergaderingen/afspraken inplannen tot het doornemen van de dagelijkse gang van zaken zoals agenda en mail. Zo ben ik ook wel eens in Rotterdam te vinden maar helaas zelden in Amsterdam.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mezelf J, mijn gezin en overige familie en vrienden/vriendinnen.

Mijn bucketlist bestaat uit:

  • Rondreis Amerika met een camper
  • De lotto winnen
  • Gewoon gezond oud worden

Tot in Vlissingen of 1 van de andere locaties!