Ismail

Ismail

Ik ben Ismail, 38 jaar en werk nu een jaar bij Havenwerk. Ben geboren in Vlissingen en woon nu twee jaar in Goes. Ik zou hier niet snel meer weggaan, zit hier helemaal op mijn plek.

Voordat ik bij Havenwerk kwam werken, werkte ik in een hele andere sector, heb altijd taxiwerk gedaan. De overstap naar de havensector was best groot. Ik was zittend werk gewend en in de haven is het veel bewegen.

“De overstap naar de haven heeft mijn gezondheid écht goed gedaan. Ik voel mij gezonder en zit lekkerder in mijn vel. En dat zonder fitness!”

Van havenwerker naar operator
Voor de zomer ben ik als havenwerker bij Verbrugge begonnen en dat heb ik als zeer positief ervaren. Nu werk ik een al een tijd bij Arkema als operator en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik heb nu een stuk verantwoordelijkheid over de afdeling, vrijheid in mijn werk en afwisseling in de werkzaamheden. Dat spreekt mij erg aan, de afdeling moet altijd goed blijven draaien!

Wat doe je als operator?
Elke dag is anders als operator, iedere keer een nieuwe uitdaging. Ik ben verantwoordelijk voor het bedienen van de machines. Als er een storing voorkomt dan moet ik ervoor zorgen dat het verholpen wordt zodat de productie verder draait. Ik sta er altijd voor open om door te kunnen groeien en een opleiding te volgen.

Meer weetjes over Ismail
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik een rustig persoon ben en altijd mezelf blijf. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek en game ik graag. Ik eet het liefst Marokkaanse pastilla bereid door mijn moeder. Pastilla is een hartig-zoete pastei van bladerdeeg gevuld met kip of vlees en allerlei groentes. 

Bucketlist?
1. Samen met mijn broertje naar Amerika of Thailand
2. Ooit een wereldreis maken

“Ik hecht niet zoveel waarde aan spullen eerder aan mooie momenten in het leven!”