Joost

Foto interview

Ik ben Joost, 32 jaar. Ik woon in Middelburg samen met mijn vrouw en dochtertje. Wij hebben gelukkig nog kunnen trouwen in deze coronatijd, anders hadden we het ook maar weer moeten uitstellen. Ik werk nu ongeveer een jaartje bij Havenwerk en heb het goed naar mijn zin.
Ik zit voornamelijk bij Arkema en anders bij Century of bij Arcelor in Heijningen. Het liefst werk ik bij Arkema, daar zit ik in de 5-ploegendienst. Ik werk daar met afpakinstallaties. Dus het vullen van bigbags en small bags met een halfproduct wat naar klanten gaat. 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrouw en dochtertje, zoals een terrasje pakken, lekker uiteten, met de cabrio een rondje doen of met de boot gaan varen. Voor de rest kijk ik graag naar voetbal, dan wel alleen maar naar Feyenoord. 

Over tien jaar hoop ik toch wel miljonair te zijn, haha. Nee, mijn vader heeft een oude oldtimer, die had hij gekocht toen hij nog jong was en deze heeft hij nog steeds. Deze oldtimer heeft hij laatst helemaal opgeknapt. Wij zijn af en toe naar Italië geweest en dan gingen we rally rijden en ik zou dat wel echt vaker willen gaan doen. Dat is echt gaaf door de bergen heen rijden, we pakken de binnenwegen.

Ik heb het goed naar mijn zin bij Havenwerk, ik weet dat Havenwerk met veel bedrijven samenwerkt dus dat idee is fijn. Intussen ken ik een aantal collega’s van Havenwerk en daar werk ik ook mee samen. Wij worden niet gezien als een uitzendkracht. Als je aangeeft dat je liever bij één klant zit of als je liever bij meerdere klanten wilt zitten dan luistert Havenwerk daar naar. Ik vind daarnaast de collegialiteit ook goed. Als je nu bij een klant komt dan wordt alles goed uitgelegd en wordt de tijd genomen om je dingen te leren. Ook vind ik de communicatie vanuit Havenwerk fijn. Daarnaast vind ik de PBM’s vanuit Havenwerk erg goed geregeld. Ook de mogelijkheden voor opleidingen en voor de rest heb ik het gewoon heel erg naar mijn zin. Binnenkort ga ik VAPRO A volgen, daarna is het plan dat ik voor VAPRO B ga.

Bucketlist
1. Met de opgeknapte oldtimer weer een reis maken door Zuid-Europa 
2. Andere woning kopen met oprit
3. Roadtrip door Amerika maken