Kraanmachinist / heftruckchauffeur

Ben jij één van onze nieuwe collega’s in de haven? Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak? Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een kraanmachinist die ook ervaring heeft op de heftruck.

Wat ga je doen?

Als bestuurder van een (bovenloop-, portaal-, hal)kraan ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van uiteenlopende ladingen voor een van onze opdrachtgevers. Je laadt en lost o.a. schepen en vrachtwagens, slaat lasten aan en verplaatst deze. Je zorgt er voor dat machines voorzien worden van nieuwe voorraad. Ook zorg je ervoor dat nieuwe producten op de juiste locatie worden opgeslagen en ben je bereid diverse werkzaamheden te verrichten. Je gaat werken in een drieploegendienst (dag-, avond- en nachtdienst).

Waar?

Je gaat werken bij één of meerdere opdrachtgevers in regio Rotterdam.

Over jou?

  • Je hebt aantoonbare ervaring met de bediening van een bovenloop-, portaal-, halkraan;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de heftruck;
  • Bij voorkeur heb je een certificaat voor het veilig verplaatsen van lasten (VVL) of aanslaan van lasten (AvL) of vergelijkbaar certificaat of diploma;
  • Je bent in bezit van een VCA en heftruckcertificaat;
  • Veiligheid staat voor jou en jouw omgeving staat op nummer 1;
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met zeer goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden.

Interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website http://www.havenwerk.nl/solliciteren/  of mail je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Rotterdam, via: 010 – 2374950.