(Leerling) empty-handlerchauffeur in Rotterdam

Ben jij één van onze nieuwe collega’s in de haven? Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak? In omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een (leeling) empty-handlerchauffeur. Als leerling empty-handlerchauffeur word je opgeleid tot volwaardig empty-handlerchauffeur.

Wat ga je doen?
Als empty-handlerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het op een veilige en snelle manier verplaatsen van lege containers. Je kan alle werkzaamheden met de empty-handler uitvoeren op het depot die bij je functie horen, zoals: het stapelen van de containers in het stack, het laden en lossen van vrachtauto’s en het aan- en afrijden van containers bij zowel de reparatie als de wasplaats. Je gaat daarbij veilig en nauwkeurig te werk en draagt zorg dat de containers op de juiste locatie staan.

Over jou?
– Je bent bereid om opleidingen te volgen;
– Je hebt basiservaring met grote trucks;
– Bij voorkeur heb je een heftruckcertficaat en VCA;
– Je beschikt over een geldig rijbewijs en eigen vervoer.

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met zeer goede arbeidsvoorwaarden (inclusief leaseauto). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden. 

Interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website http://www.havenwerk.nl/solliciteren/  of mail je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Rotterdam, via: 010 – 2374950.