Lein

Lein

Ik ben Lein, 21 jaar en woon in Oost-Souburg. Ik werk nu ongeveer drie jaar als Logistiek Medewerker voor Havenwerk. Na mijn eerste gesprek met Havenwerk, had ik meteen het gevoel dat Havenwerk wist wat de juiste werkplek voor mij zou zijn. Binnenkort ga ik via Havenwerk de opleiding Logistiek Supervisor aan het STC volgen in Rotterdam. Ik heb er veel zin in, ben benieuwd wat ze voor mij in petto hebben. 

Wat doe je eigenlijk?
Ik werk nu in een 2-ploegendienst. Vaak begint mijn werkdag om 15 uur, maar ik ben er vaak een half uurtje eerder. Ik doe onder andere containers klaarzetten, pallets wegrijden van de baan en gereed zetten voor een order. Daarnaast rijd ik vrachtwagens en laad ik containers. Er zijn veel kleine klusjes die erbij komen kijken, fijn voor de afwisseling.

Wat moeten we verder weten?
Hard werken vind ik belangrijk. Zoveel mogelijk uit het leven halen. Je leeft maar één keer, maak er wat moois van. Zoveel mogelijk doen, hard werken zodat je het later kan afbouwen.

Mijn hobby’s zijn tekenen en voetballen. Ik ga graag naar Feyenoord wedstrijden in mijn vrije tijd. Verder doe ik graag een rondje op de scooter en met heel mooi weer lig ik het liefst op het strand. Met deze baan heb ik recent een huis kunnen kopen,  heb er zin in om daar mijn eigen plekje van te maken.
Mijn favoriete eten? Sowieso sushi!

Top 3 bucketlist:
1. Rondreis door Azië
2. Mijn koophuis opknappen
3. Mercedes C63 rijden