Heftruck

Logistiek operator in Rotterdam

Logistiek operator Rotterdam
Ben jij één van onze nieuwe collega’s in de haven? Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Bij bedrijven in de petrochemie werk je in een vijfploegendienst aan machines voor het verpakken van industriële producten. Met een vorkheftruck werk je in de opslag en laadt je vrachtauto’s of containers. Natuurlijk zijn veiligheid en efficiëntie hierbij van groot belang.

Waar?
Je gaat werken op  een logistieke afdeling van een fabriek in de Botlek of Europoort.

Over jou?

  • Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en/of ervaring met verpakkingsmachines;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en een VCA certificaat;
  • Minimaal een afgeronde Vapro A (logistiek/procesoperator)
  • Veiligheid voor jezelf en jouw omgeving staat op nummer 1;
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website http://www.havenwerk.nl/solliciteren/ of mail je CV en eventuele motivatiebrief naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Rotterdam via: 010 – 8001606.