Operator

Machine Operator metaalbewerking

Op zoek naar een betere baan of een nieuwe uitdaging? Word onze Machine Operator metaalbewerking!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het snijden en verwerken van dunne platen staal. Deze worden gewikkeld op rollen / spoelen en worden o.a. gebruikt voor transformatoren.

Jouw werk zal bestaan uit het bedienen van de machine, het zorgvuldig instellen van de snijmessen en het doorvoeren van materialen in de snijmachine. Daarnaast ben je in staat om accuraat te werken om uiteindelijk de hoogte kwaliteit staal te produceren.

Waar?
Je gaat werken bij één van onze opdrachtgevers in Vlissingen.

Over jou?
– Je hebt bij voorkeur ervaring in een productieomgeving;
– Je beschikt over een afgeronde VMBO opleiding en bij voorkeur in de richting werktuigbouwkunde;
– Diploma vorkheftruck rijden is een pré;
– Veiligheid staat voor jou en jouw omgeving op nummer 1;
– Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen, Vlissingen en Groningen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met zeer goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490 933.