Avondklok

27.01.2021
Avondklok groot

Beste collega’s,

Door het kabinet is aangekondigd dat per zaterdag 23 januari een avondklok van kracht is. Het is de bedoeling dat iedereen van 21:00 uur ’s avonds tot 04:30 uur ’s ochtends binnen blijft. Er zijn een aantal uitzonderingen om tijdens deze avondklok toch naar buiten te kunnen gaan. Een van deze uitzonderingen is woon-werkverkeer voor een beroep in een cruciale sector.

Onze opdrachtgevers (o.a. logistiek, food en haven) vallen onder de cruciale sectoren. Dit betekent dat werkzaamheden tijdens de avondklok door blijven gaan en dat ook woon- en werkverkeer hiervoor noodzakelijk is.

Om tijdens de avondklok te reizen voor woon- werkverkeer heb je twee formulieren nodig:
•    Werkgeversverklaring avondklok
•    Eigen verklaring avondklok
Indien je bij een opdrachtgever werkt waar ook tijdens de avondklok wordt gewerkt, kan je van Havenwerk een werkgeversverklaring avondklok ontvangen.

Deze verklaringen maken alleen woon-werkverkeer mogelijk. In alle andere gevallen dienen wij ons allemaal te houden aan de avondklok. 
Blijf je ook houden aan de andere Corona-regels:  
• Was vaak je handen, 
• Houd 1,5 m afstand
• Draag een mondkapje
• Vermijd drukke plaatsen

Als je vragen hebt dan horen wij deze graag.

Laatste nieuws

20.01.2021

Memo drugs gerelateerde criminaliteit

Zie je verdachte zaken, meld dit direct bij ons. Er is ook de mogelijkheid om een melding te doen bij een speciale eenheid van de politie.
Hierbij is JOUW ANONIMITEIT gegarandeerd.

Stichting M - www.meldmisdaadanoniem.nl - 0800-7000
 

19.03.2018

North Sea Port tekent samenwerkingsakkoord met de haven van Quebec

North Sea Port wil de handelsrelaties met de oostkust van Canada verstevigen met veel aandacht voor bulkgoederen en voedingsmiddelen. 

23.09.2021

Havenwerk filmmiddag bij FBTS

Op zondag 12 september organiseerde Havenwerk een filmmiddag bij filmfestival Film by the Sea in Vlissingen. We begonnen met een lekkere Amerikaanse brunch, gevolgd door de film ‘Riders of Justice’ en afsluitend een borrel. We bedanken alle aanwezigen voor de gezelligheid!