Avondklok

27.01.2021
Avondklok groot

Beste collega’s,

Door het kabinet is aangekondigd dat per zaterdag 23 januari een avondklok van kracht is. Het is de bedoeling dat iedereen van 21:00 uur ’s avonds tot 04:30 uur ’s ochtends binnen blijft. Er zijn een aantal uitzonderingen om tijdens deze avondklok toch naar buiten te kunnen gaan. Een van deze uitzonderingen is woon-werkverkeer voor een beroep in een cruciale sector.

Onze opdrachtgevers (o.a. logistiek, food en haven) vallen onder de cruciale sectoren. Dit betekent dat werkzaamheden tijdens de avondklok door blijven gaan en dat ook woon- en werkverkeer hiervoor noodzakelijk is.

Om tijdens de avondklok te reizen voor woon- werkverkeer heb je twee formulieren nodig:
•    Werkgeversverklaring avondklok
•    Eigen verklaring avondklok
Indien je bij een opdrachtgever werkt waar ook tijdens de avondklok wordt gewerkt, kan je van Havenwerk een werkgeversverklaring avondklok ontvangen.

Deze verklaringen maken alleen woon-werkverkeer mogelijk. In alle andere gevallen dienen wij ons allemaal te houden aan de avondklok. 
Blijf je ook houden aan de andere Corona-regels:  
• Was vaak je handen, 
• Houd 1,5 m afstand
• Draag een mondkapje
• Vermijd drukke plaatsen

Als je vragen hebt dan horen wij deze graag.

Laatste nieuws

14.10.2019

We dit it! #teamwork

Net als vorig jaar hebben wij dit jaar ook weer meegedaan met de Harbour Run.

 

26.04.2021

Wij als Havenwerk leveren flexinuïteit!

“Havens, politiek en consultancy: ik leef in verschillende werelden. Daar word ik gelukkig van. De haven is een wereld van weinig woorden en doorpakken, terwijl de politiek me juist leert om geduldig te zijn."

23.09.2021

Havenwerk filmmiddag bij FBTS

Op zondag 12 september organiseerde Havenwerk een filmmiddag bij filmfestival Film by the Sea in Vlissingen. We begonnen met een lekkere Amerikaanse brunch, gevolgd door de film ‘Riders of Justice’ en afsluitend een borrel. We bedanken alle aanwezigen voor de gezelligheid!