Corona - Havenwerk

08.05.2020
Corona poster

Het coronavirus heeft veel impact op onze relaties en medewerkers. Ook in deze crisistijd staat Havenwerk voor je klaar. 
Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen.

Is Havenwerk bereikbaar?
De bezetting op onze kantoren is geminimaliseerd. Alle Havenwerk vestigingen zijn wel gewoon 24/7 telefonisch bereikbaar. We vinden het belangrijk om in gesprek te blijven zodat we de flexinuïteit kunnen blijven waarborgen. 
Fysieke afspraken op kantoor zijn momenteel helaas niet of zeer beperkt mogelijk maar we spreken je graag via een videocall, telefonisch, mail en social media.

Zijn er medewerkers beschikbaar?
Ook in deze vreemde tijden is flexinuïteit de kracht van Havenwerk:  kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit in onze dienstverlening. Sommige activiteiten zijn gestaakt of verminderd, terwijl het op andere plaatsen juist (extra) druk is.
Eens te meer blijkt flexibiliteit van grote waarde. Wij denken graag met je mee over de flexibele inzet van onze vaklieden.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Maatregelen
Wij houden onze medewerkers actief op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM. 
Daarnaast zorgen we ervoor dat ze zijn ingelicht en zich houden aan de maatregelen van het bedrijf waar zij werken. Zoals altijd staat veiligheid bij Havenwerk op nummer 1.

Wij denken graag met je mee om zeker tijdens deze tijden een optimale bezetting van ervaren vaklieden te garanderen. 
Houd het hoofd koel en je hart warm en let goed op elkaar!
 

Laatste nieuws

05.12.2019

Chocolade letters

Zoals ieder jaar delen wij ook dit jaar weer chocoladeletters uit aan collega's. Dit jaar steunen wij 'Stichting jarige Job' met deze actie. Geniet van je chocoladeletters Michael!

29.12.2017

Nieuwe zeesluis bij IJmuiden

De Noordersluis bij IJmuiden bereikt in 2029 het einde van de technische levensduur. Ook is de sluis te klein voor zeeschepen, die steeds groter worden. Daarom wordt er sinds januari 2016 gebouwd aan een nieuwe grote zeesluis.

04.02.2021

Veiligheid - Voorkomen van rugklachten

Rugklachten zijn meestal het gevolg van verkeerde belasting. Pijn kan ontstaan doordat je meer tilt dan je rug kan verdragen. Wees je bewust van de risico’s en til/draag een last op de juiste wijze om rugklachten te voorkomen.