Overname van De Havenpool door Havenwerk

07.04.2023
Havenpool overname

Overname van De Havenpool door Havenwerk

Op 14 maart 2023 was er taart bij De HavenPool. De handtekeningen werden gezet voor de verkoop van De HavenPool aan Ton Veraart, directeur eigenaar Havenwerk.

De HavenPool is de voortzetting van het samenwerkingsverband van werkgevers en vakbonden voor de (flexibele) personeelsvoorziening in de Amsterdamse haven. Eigenaren en directeuren Ytzen Boersma en Gijs Honing gaan met pensioen. “Wij zijn blij dat we hiermee een goede basis en perspectief bieden aan onze medewerkers ”, aldus Ytzen.

Havenwerk ging in 2003 van start met een pool van flexibel inzetbare vaklieden voor havenoperaties en industriële logistiek. Met het concept FLEXINUÏTEIT heeft Havenwerk een sterke positie opgebouwd in heel Nederland.

Het bedrijf heeft 4 vestigingen: Vlissingen – Rotterdam – Amsterdam – Delfzijl.

In de Amsterdamse vestiging werken ongeveer 60 personeelsleden.

Ton Veraart: “met de overname van de HavenPool versterken wij onze positie in de haven van Amsterdam en we verwelkomen nieuwe collega’s en nieuwe klanten die op de vertrouwde wijze worden bediend.”

Laatste nieuws

26.09.2018

Harbour Run Rotterdam

Op zondag 7 oktober vindt de 6e editie van de Harbour Run plaats en wij doen hier aan mee! 

19.01.2018

North Sea Port boekt eerste record

De havens van Gent en Zeeland zijn met elkaar samengegaan onder de nieuwe naam North Sea Port. De cijfers die het gefuseerde havenschap nu presenteert, is de optelsom van Gent en Zeeland, die in 2017 nog los van elkaar opereerden.

27.05.2019

Opening nieuwe vestiging in Delfzijl

Naast de vestigingen in Vlissingen, Rotterdam en Amsterdam opent Havenwerk nu ook een vestiging in Delfzijl. Sinds 2 september 2019 is Havenwerk Delfzijl een vestiging rijker aan de Handelskade West 28B. Kom gerust een keer langs om een kop koffie te halen en het nieuwe kantoor te bekijken!