Overname van De Havenpool door Havenwerk

07.04.2023
Havenpool overname

Overname van De Havenpool door Havenwerk

Op 14 maart 2023 was er taart bij De HavenPool. De handtekeningen werden gezet voor de verkoop van De HavenPool aan Ton Veraart, directeur eigenaar Havenwerk.

De HavenPool is de voortzetting van het samenwerkingsverband van werkgevers en vakbonden voor de (flexibele) personeelsvoorziening in de Amsterdamse haven. Eigenaren en directeuren Ytzen Boersma en Gijs Honing gaan met pensioen. “Wij zijn blij dat we hiermee een goede basis en perspectief bieden aan onze medewerkers ”, aldus Ytzen.

Havenwerk ging in 2003 van start met een pool van flexibel inzetbare vaklieden voor havenoperaties en industriële logistiek. Met het concept FLEXINUÏTEIT heeft Havenwerk een sterke positie opgebouwd in heel Nederland.

Het bedrijf heeft 4 vestigingen: Vlissingen – Rotterdam – Amsterdam – Delfzijl.

In de Amsterdamse vestiging werken ongeveer 60 personeelsleden.

Ton Veraart: “met de overname van de HavenPool versterken wij onze positie in de haven van Amsterdam en we verwelkomen nieuwe collega’s en nieuwe klanten die op de vertrouwde wijze worden bediend.”

Laatste nieuws

15.12.2021

Sinterklaas

Met Sinterklaas hebben hulppieten John en Tim de Sint geholpen met het uitdelen van wat lekkers!

06.11.2018

Nederland heeft de beste infrastructuur van Europa

Uit het Global Competitiveness Report 2018 blijkt Nederland als beste van Europa uit de bus te komen als het gaat om het transportnetwerk en water- en elektriciteitsvoorziening.

24.09.2021

PortsCool: nieuwe havenopleiding in Zeeland

De havenlogistiek biedt kansen op elk niveau. Met deze opleiding heb je een goed toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden in de haven. Interesse? Lees dan verder!