Overname van De Havenpool door Havenwerk

07.04.2023
Havenpool overname

Overname van De Havenpool door Havenwerk

Op 14 maart 2023 was er taart bij De HavenPool. De handtekeningen werden gezet voor de verkoop van De HavenPool aan Ton Veraart, directeur eigenaar Havenwerk.

De HavenPool is de voortzetting van het samenwerkingsverband van werkgevers en vakbonden voor de (flexibele) personeelsvoorziening in de Amsterdamse haven. Eigenaren en directeuren Ytzen Boersma en Gijs Honing gaan met pensioen. “Wij zijn blij dat we hiermee een goede basis en perspectief bieden aan onze medewerkers ”, aldus Ytzen.

Havenwerk ging in 2003 van start met een pool van flexibel inzetbare vaklieden voor havenoperaties en industriële logistiek. Met het concept FLEXINUÏTEIT heeft Havenwerk een sterke positie opgebouwd in heel Nederland.

Het bedrijf heeft 4 vestigingen: Vlissingen – Rotterdam – Amsterdam – Delfzijl.

In de Amsterdamse vestiging werken ongeveer 60 personeelsleden.

Ton Veraart: “met de overname van de HavenPool versterken wij onze positie in de haven van Amsterdam en we verwelkomen nieuwe collega’s en nieuwe klanten die op de vertrouwde wijze worden bediend.”

Laatste nieuws

14.10.2019

We dit it! #teamwork

Net als vorig jaar hebben wij dit jaar ook weer meegedaan met de Harbour Run.

 

23.10.2018

Diepstliggende schip ooit in North Sea Port

Sinds begin 2018 kunnen schepen met een grotere diepgang richting Vlissingen varen.

04.02.2021

Veiligheid - Voorkomen van rugklachten

Rugklachten zijn meestal het gevolg van verkeerde belasting. Pijn kan ontstaan doordat je meer tilt dan je rug kan verdragen. Wees je bewust van de risico’s en til/draag een last op de juiste wijze om rugklachten te voorkomen.