Ontmoet jouw toekomstige collega's

Verhalen
Mike

Hallo allemaal! Ik ben Mike, 38 jaar en woon in Almere. Sinds de zomer van 2022 werk ik bij Havenwerk.

Jordin

Hallo allemaal! Ik ben Jordin, net 18 en al mijn hele leven een trotse inwoner van Oost-Souburg. Via PortsCool ben ik bij Havenwerk ingestroomd en werk er nu vijf maanden.

Ismail

Ik ben Ismail, 38 jaar en werk nu een jaar bij Havenwerk. Ben geboren in Vlissingen en woon nu twee jaar in Goes. Ik zou hier niet snel meer weggaan, zit hier helemaal op mijn plek.

Lein

Ik ben Lein, 21 jaar en ik woon in Oost-Souburg. Ik werk nu ongeveer drie jaar als logistiek medewerker voor Havenwerk. Binnenkort ga ik de opleiding Logistiek Supervisor aan het STC volgen, ik heb er veel zin in!

Anoniem

Ik ben Michel en ik werk nu vier jaar bij Havenwerk. Ik werk veel op de heftruck en af en toe doe ik operatorwerk. Bij Havenwerk wordt er goed met je omgegaan, hier heb je geen nummer.

Raoul

Ik ben Raoul en ik werk iets langer dan 7 jaar bij Havenwerk. Met mijn vriendin woon ik in Spijkenisse.

Marieanne

Ik ben Marieanne, 30 jaar en geboren en getogen in Vlissingen. Ben nu drie jaar werkzaam voor Havenwerk. Ik vind dat Havenwerk netjes met het personeel omgaat. 

Pascal

Ik ben Pascal, 39 jaar en ik woon in Limburg. Meestal werk ik met grondverzetmachines maar voor de afwisseling werk ik ook graag in andere functies.

joost profiel

Ik ben Joost en ik werk nu ongeveer een jaar bij Havenwerk. De afwisseling in het werk en mogelijkheid tot opleidingen vind ik erg belangrijk.

Ron

Mijn naam is Ron , 55 jaar en ik woon in Zierikzee. Ik werk nu ongeveer 2,5 jaar bij Havenwerk en heb het heel erg naar mijn zin.

Levi

Mijn naam is Levi en werk nu vier jaar vast in dienst bij Havenwerk. De afwisseling in het werk en het goede contact met mijn collega's vind ik erg belangrijk.

Bas Jan

Mijn naam is Bas-Jan en ik werk al zo'n vijf jaar bij Havenwerk. Op dit moment werk ik voornamelijk op de shovel, mijn doel is om te leren voor kraanmachinist.

Tijs

Ik ben Tijs en werk nu zes maanden bij Havenwerk. De afwisseling in de werkzaamheden, zekerheid in werk en de opleidingsmogelijkheden zijn voor mij erg belangrijk. En niet te vergeten, mijn Havenwerk auto is natuurlijk erg fijn!

reachstacker

Ik heet Danitsia en werk momenteel als reachstacker en empty-handler chauffeur bij Havenwerk. Daarnaast werk ik ook regelmatig met een tugmaster en grote heftrucks.