Pascal

Pascal

Mijn naam is Pascal, 39 jaar en ik woon in Limburg. Als ik druk in de weer ben voor Havenwerk dan overnacht ik in Lelystad. Wanneer ik in Limburg ben dan kan een frietje zuurvlees natuurlijk niet ontbreken!
Ik kan mezelf omschrijven als sociaal, enthousiast en leergierig. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met klussen en het in elkaar zetten van modeltrekkers. Ik heb er al zo’n 30 in elkaar gezet, allemaal van een schaal 1:16. Mijn droom is om ooit mijn eigen trekker te kopen: een John Deere model A vol 1940. Een andere droom van mij heb ik een aantal jaar geleden in vervulling laten gaan: een rondreis maken door Amerika. Een van de hoogtepunten was een bezoek een de gieterij van Caterpillar.

Ik werk nu iets meer dan een jaar bij Havenwerk. Ik zit voornamelijk bij Maja, Theo Pouw, Graniet Import, AEB en ABH. Daar werk ik op verschillende grondverzetmachines zoals de shovel, bobcat en de hydraulische kraan. Daarnaast heb ik ook gewerkt als tremmer en rigger. 
Wat ik leuk vind aan werken bij Havenwerk is de afwisseling en de manier van omgang. Als ik een jaar lang bij één vaste plek moet werken, dan ben ik niet gelukkig. Ook vind ik het fijn dat als ik ergens mee zit of gewoon een praatje wil maken, dat er altijd wel iemand op kantoor is waar ik even mee kan zitten. De mogelijkheden voor het volgen van een opleiding bevallen mij goed. Kijkend naar de toekomst zou ik graag op een kraan willen werken, hiervoor wil ik een TCVT opleiding gaan volgen.