rigger

Rigger in Moerdijk

Ben jij één van onze nieuwe collega’s in de haven? Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak? Lees dan verder! Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij (ervaren) riggers.

Wat ga je doen?
Als rigger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanslaan en verplaatsen van lasten. Je assisteert en geeft aanwijzingen met behulp van een portofoon aan de kraanmachinist. Daarnaast wordt je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot transport en het verplaatsen van lasten.

Waar?
Je gaat werken voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in Moerdijk.

Over jou?

  • Je hebt (ruime) ervaring met het aanslaan van zware lasten
  • Veiligheid voor jezelf en jouw collega’s staat op nummer 1
  • Je beschikt over een geldig VCA basisveiligheid en bij voorkeur VVL certificaat (als je geen VVL certificaat hebt, kan je dit via Havenwerk behalen)
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer.

Over Havenwerk?
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in of mail je CV en eventuele motivatiebrief naar: solliciteren@havenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Rotterdam, via:
010 – 8001606.