Tijs

Tijs

Ik ben Tijs, 39 jaar en woonachtig in Middelburg. Sinds zes maanden werkzaam voor Havenwerk. Ik kan mezelf omschrijven als initiatiefrijk, enthousiast, leergierig en actief. Voor de rest ben ik echt een buitenmens, mij moet je niet binnen laten werken. In mijn vrije tijd vis ik graag, altijd op zoutwater dus zeevissen vangen.  Je kan mij vaak vinden op de boulevard of aan een ander strand. Op vakantie doe ik het liefst aan big game vissen dus op een bootje de wat grotere vissen vangen. Uiteindelijk gaat mij het niet om het vangen maar om het vissen. 

Mijn ambities binnen Havenwerk? Ik zou heel graag verder willen in het hijstechniek. Uiteindelijk wil ik heel graag op de grotere kranen draaien, zoals de hijskraan.Het echte hijswerk, dat vind ik mooi werk. Ik denk dat je ’s avonds echt het gevoel hebt dat je dan iets hebt gedaan en dat elke dag weer anders is.

Ik ben erg tevreden over Havenwerk. Havenwerk biedt mij garantie, stabiliteit en zekerheid. Wat ik fijn vind aan mijn huidige werkplek via Havenwerk is dat ik veel afwisseling heb. En de Havenwerk auto is super fijn. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om bij Havenwerk te komen werken.