Disclaimer

Deze website wordt beheerd door Havenwerk en heeft als doel bezoekers te voorzien van informatie over onze diensten en activiteiten. Hoewel we streven naar accurate en actuele informatie, kunnen we niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde volledig, juist of actueel is.

Havenwerk is niet aansprakelijk voor enige schade voortkomend uit het gebruik van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

Deze website kan links naar externe websites bevatten die niet onder controle van Havenwerk vallen. Havenwerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van deze externe websites.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website, waaronder maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's en video's, zijn eigendom van Havenwerk of zijn in licentie gegeven aan Havenwerk en worden beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden die hierin zijn uiteengezet.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.