Over ons

Havenwerk is een gespecialiseerde dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service. Havenwerk draait 24/7. Veiligheid staat bij Havenwerk op nummer 1. Daarom zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid inclusief een geldig VCA certificaat en alle voor het werk benodigde certificaten. Door regelmatige toolboxmeetings, goede PBM’s en een modern gecertificeerd veiligheidsmanagement blijven wij bij.

Havenwerk bouw windturbine

Missie & Visie

Onze missie

Havenwerk bestaat al 20 jaar.  Ons doel is om een flexibele pool van vaklieden met verschillende kwaliteiten te hebben. Daarmee realiseren we optimale personeelsbezetting bij opdrachtgevers. Wat ons uniek maakt is dat wij streven naar langdurige en productieve samenwerking met klanten en collega's. Veiligheid staat daarbij altijd op nummer 1.

Een term die Havenwerk typeert is flexinuïteit.  Flexinuïteit staat voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Dat dragen wij uit richting opdrachtgevers en medewerkers. Wilt u meer weten over flexinuïteit? Bekijk dan deze website.

 

Onze visie

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Flexinuïteit is belangrijk voor onze economie. De concurrentiekracht van bedrijven in de sectoren havens en logistiek kan niet zonder. Tegelijkertijd zijn ook continuïteit en ontwikkeling onmisbaar.  Zo geven wij invulling aan de toenemende behoefte aan flexibiliteit en vakmanschap. Havenwerk combineert deze zaken in flexinuïteit.

Moderne technologie en innovatie vereisen nieuwe skills om veilig en goed te kunnen werken. Met opleidingen en cursussen blijven onze medewerkers de beste allround vaklieden.

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Tijs foto

Tijs

Logistiek medewerker

Ik ben Tijs en werk nu zes maanden bij Havenwerk. De afwisseling in de werkzaamheden, zekerheid in werk en de opleidingsmogelijkheden zijn voor mij erg belangrijk. En niet te vergeten, mijn Havenwerk auto is natuurlijk erg fijn! 

Bas Jan

Bas-Jan

Shovelmachinist

Mijn naam is Bas-Jan en ik werk al zo'n vijf jaar bij Havenwerk. Op dit moment werk ik voornamelijk op de shovel, mijn doel is om te leren voor kraanmachinist. Maar eerst ga ik beginnen aan de opleiding Gevorderde Medewerker Havenoperaties.

reachstacker

Danitsia

Reachstacker en empty-handler chauffeur

Ik heet Danitsia en werk momenteel als reachstacker en empty-handler chauffeur bij Havenwerk. Daarnaast werk ik ook regelmatig met een tugmaster en grote heftrucks.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?