Michel

Anoniem

Ik ben Michel. Werk nu vier jaar voor Havenwerk bij Cabot. Laatst ben ik van Rozenburg verhuisd naar Nieuwerkerk, weer terug naar Zeeland. Ik heb samen met mijn vriendin vorig jaar december een huis gekocht. Het huis was al klaar maar we hebben het nu helemaal naar ons eigen smaak gemaakt. Met een huis kopen ben je nooit helemaal klaar, dus ik werk regelmatig aan het huis. Daarnaast werkte ik veel met de kleine van mijn vriendin.

In mijn vrije tijd probeer ik lekker uit te rusten. Vroeger hield ik van stappen maar dat kan natuurlijk nu niet. Ik probeer nu lekker te genieten met het gezinnetje. In de zomer lekker naar het strand of in de tuin de BBQ aansteken. ‘s Avonds houtkacheltje buiten aan of lekker een biertje drinken. Als we allemaal weer wat meer mogen doen dan lekker op het terras zitten. Gewoon lekker buiten zijn!

In het verleden heb ik ook een aantal jaren gewerkt voor Havenwerk. Ben toen overgenomen door dat bedrijf maar ik wilde toch weer terugkomen. Bij Cabot ben ik begonnen op de bulk. Toen ben ik gaan afzakken op de bigbag car. Toen hadden ze op een gegeven moment een heftruckchauffeur nodig, toen mocht ik dat gaan doen en ze hebben mij er eigenlijk nooit meer op afgehaald. Dus nu zit ik in de verlading voornamelijk. Ik doe daarnaast heel af en toe operators werk. Dit werk vind ik hartstikke interessant en uitdagend, het is elke dag weer een verassing wat ik moet doen, het kan elke kant opgaan. Over tien jaar hoop ik nog steeds bij Cabot te werken, maar dan in een leidinggevende functie. Ik hoop dat ik komende jaren nog kan doorgroeien.

Je hebt binnen Havenwerk veel mogelijkheden om door te groeien. Stel dat het werk bij een bedrijf stopt dan kan Havenwerk je altijd nog ergens anders plaatsen of misschien een opleiding aanbieden waardoor je bij een andere werkgever terechtkan. Dus je kan verschillende kanten op en dat vind ik heel fijn. Bij Havenwerk wordt er gewoon goed met je omgegaan. Je wordt niet als een nummertje behandeld zoals veel bureaus wel doen. Ik merk dat Havenwerk persoonlijke interesse heeft, dat ze weten wie je bent, wat je doet en hoe je als persoon in elkaar zit. Ze verdiepen zich daar in, dat vind ik heel  belangrijk. Dat je aanvoelt dat je wordt behandeld als mens en geen nummertje.

Bucketlist
1. Ooit op een circuit blazen met een snelle auto
2. Mijn motorrijbewijs halen
3. En toch die jackpot winnen