Verhuizing Havenwerk Goes naar Vissingen

04.04.2018
f

Havenwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2009 opende de vestiging in Rotterdam, begin 2016 kwam er een Amsterdamse vestiging bij. Nu is de Zeeuwse vestiging uit het jasje gegroeid. We keren terug naar waar het 16 jaar geleden begon: vanaf 10 april  vindt u Havenwerk aan de Prins Hendrikweg 3 in Vlissingen.

Ons nieuwe kantoor staat plaatselijk bekend als “Het Witte Huis” en is een groot monumentaal pand dat wij huren van de gemeente Vlissingen.  Havenwerk Zeeland zit dan, net als de collega’s in Rotterdam en Amsterdam, weer midden in een havengebied. Ons nieuwe kantoor ligt bovendien dicht bij de snelweg A58 en naast het station.

De verhuizing is een gevolg van de groeiende behoefte aan vakmensen in logistiek. Havenwerk is succesvol door de combinatie van flexibiliteit met continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen we flexinuïteit en we richten ons specifiek op havens en industriële logistiek. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we dat onze vaklieden goed zijn opgeleid, voortdurend worden bijgeschoold en beschikken over de benodigde veiligheidscertificaten. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Wij nemen vaklieden in vaste dienst en zorgen ervoor dat ze in verschillende functies bij meerdere opdrachtgevers werken. Hierdoor kunnen die opdrachtgevers rekenen op goed ingewerkte vakmensen, die op hun beurt zeker zijn van een vaste baan met een goed inkomen, een auto van de zaak en prima doorgroeimogelijkheden.

Ons adres per 10 april:

Prins Hendrikweg 3

4382 NR Vlissingen

De huidige postbus gebruiken wij dan niet meer.

Ons telefoonnummer blijft 0118-490933.

Laatste nieuws

06.11.2018

Nederland heeft de beste infrastructuur van Europa

Uit het Global Competitiveness Report 2018 blijkt Nederland als beste van Europa uit de bus te komen als het gaat om het transportnetwerk en water- en elektriciteitsvoorziening.

26.04.2021

Wij als Havenwerk leveren flexinuïteit!

“Havens, politiek en consultancy: ik leef in verschillende werelden. Daar word ik gelukkig van. De haven is een wereld van weinig woorden en doorpakken, terwijl de politiek me juist leert om geduldig te zijn."

20.03.2018

Documentaire haven Rotterdam

Wie heeft de documentaire over de haven van Rotterdam al gezien?